Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc Termenii si Conditiile utilizarii a tuturor materialelor ce alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatilor sale presupune acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate pe site-ul www.folie-shieldup.ro In caz contrar va rugam sa nu accesati site-ul.


Site-ul www.folie-shieldup.ro este detinut de catre SC DARSIM HORIA COSMETICS SRL cu sediul in Sighisoara, Str.Ana Ipatescu Nr.37, judetul Mures, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub J26/508/2017, Cod de identificare fiscala 37309570, Telefon: 0746217271 sau 0745599570, Email darsim.cosmetics@gmail.com


I Definirea termenilor
Termenii Site, Site-ul sau acest site, folositi in acest document se refera la site-ul www.folie-shieldup.ro.
Termenul Continut se referala toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate, sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic.
Termenul Newsletter reprezinta un mijloc de informare, folosit ocazional, exclusiv electronic (e-mail), pentru a informa clientii cu privire la promotiile existente pe site.
Termenul Utilizator desemneaza toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza site-ul www.folie-shieldup.ro, indiferent de motiv.
Termenul Cumparator/Client reprezinta orice persoana fizica sau juridica, care efectueaza o comanda pe acest site.
Termenul Vanzator/Firma se refera la Sc Darsim Horia Cosmetics Srl sau orice partener al acestei societati.
Termenul Comanda reprezinta documentul electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia de a cumpara produse de pe acest site.
Prin termenul Date personale intelegem informatiile pe care le coleltam de la dvs, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dvs, adresa, numarul de telefon mobil, adresa de mail cat si alte date necesare pentru emiterea facturii.
Termenul Produse reprezinta orice bun mentionat in Comanda care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului
Termenul Contract reprezinta o Comanda confirmata de catre Vanzator
Termenul Document reprezinta prezentele Termene si Conditii.


II Drepturi de proprietate intelectuala
Continutul, (incluzand, dar nelimitandu-se la: logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site), este proprietatea exclusiva a Sc Darsim Horia Cosmetics Srl si este aparat de Legea pentru protectia drepturile de autor (legea nr.8/1996 cu modificarile ei) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul Sc Darsim Horia Cosmetics Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Se permite folosirea Site-ului numai in limitele mentionate in prezentul Document.


III Relatia contractuala
Prin lansarea unei comenzi pe siteul www.parfumuri-refan.ro sau telefonic la 0746217271, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Daca Cumparatorul valideaza si trimite comanda inseamna ca accepta implicit acest Document.
Confirmarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau scrisa din partea Vanzatorului catre Cumparator.
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale


IV Drepturile si obligatiile vanzatorului
SC Darsim Horia Cosmetics Srl nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele tehnice ce pot aparea in timpul folosirii Site-ului si nici pentru posibilele interpretari ale textelor si informatiilor ce pot aparea pe Site. De asemenea, administratorul Site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru pagubele de orice natura aparute ca urmare a informatiilor de pe acest site
Vanzatorul are obligatia sa comunice transparent si cu buna credinta cu Utilizatorii Site-ului.
Vanzatorul are obligatia de a livra Produsele care indeplinesc cerintele si specificatiile Cumparatorului. In cazul in care un Produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul furnizeaza Produsul la pretul in vigoare la data facturarii, pret care este afisat pe Site.
Vanzatorul are dreptul de a modifica continutul site-ului, precum si continutul acestui Document, de a modifica preturile Produselor afisate pe Site, de a modifica sau sterge temporar sau permanent continutul Site-ului, de a modifica sau sterge orice promotie din Continutul Site-ului, de a modifica sau adauga noi reguli sau restrictii in ceea ce priveste Continutul Site-ului, fara a avea obligatia de a-i anunta pe Utilizatori.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale de tip Newsletter, pe adresa de email a Cumparatorului, doar la solicitarea si cu acordul acestuia din urma.
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. Cumparatorul se poate adresa Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.


V Drepturile si obligatiile cumparatorului
Cumparatorul are dreptul de a fi tratat cu respect, de a fi ascultat si corect informat asupra Produselor, caracteristicilor si a preturilor Produselor ce urmeaza a fi achizitionate.
In momentul in care Cumparatorul transmite o Comanda pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newsletter. Cumparatorul are dreptul de a-si modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment.
Cumparatorul are obligatia de a informa corect Vanzatorul despre Produsele pe care doreste sa le achizitioneze, de a furniza date corecte si complete despre datele de facturare si adresa de livrare, de a respecta Comanda facuta si de a ridica Produsul comandat, de a achita contravaloarea Produsului achizitionat.
Cumparatorul isi asuma obligatia de a achizitiona Produsul mentionat in comanda transmisa exclusiv de la Vanzator. In cazul in care Vanzatorul nu are posibilitatea de a livra Produsul comandat va anunta Cumparatorul.
Cumparatorul are dreptul de a refuza primirea coletului in cazul in care acesta prezinta urme de deteriorare si este obligat sa anunte cat mai repede Vanzatorul despre acest fapt.
Dupa primirea Produsului, Cumparatorul este obligat sa il inspecteze fara intarziere. Cumparatorul trebuie sa instiinteze Vanzatorul cu privire la eventualele defecte ale Produsului comandat fara intarziere. Cumparatorul va depozita Produsul in cauza astfel incat sa nu cauzeze daune (suplimentare) Produsului. Produsul contestat poate fi folosit, vandut, etc numai cu acordul expres in acest sens din partea Vanzatorului. Daca reclamatia este fondata, aceasta se va solutiona amiabil.


VI Limitarea responsabilitatii
Vanzatorul va depune eforturi pentru a se asigura ca informatiile si materialele de pe Site sunt corecte. Totusi nu putem garanta corectitudinea tuturor informatiilor prezente pe Site.
Se depun toate eforturile pentru a mentine Siteul in functiune, dar nu putem garanta ca functionarea acestuia va fi neintrerupta sau fara erori si nici ca acesta va fi compatibil cu echipamentele folosite de dvs.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru prejudiciile cauzate de nefunctionarea Siteului si nici pentru cele cauzate de imposibilitatea accesarii anumitor linkuri publicate pe Site.
In cazul in care Clientul foloseste o adresa falsa de e-mail sau va transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati, va fi sanctionat in conformitate cu legile in vigoare. Firma are dreptul, dar nu si obligatia, de a sterge astfel de continuturi identificate pe Site. Firma nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.


VII Politica de facturare si plati
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea Comenzii inainte de onorarea ei, prin contactarea Clientului.
Preturile Produselor afisate pe acest Site includ T.V.A
Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in Comanda.
Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, precum si Certificat de conformitate pentru aceste Produse, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
Plata Produselor se face la livrarea coletului in sistem ramburs.
Vanzatorul nu poate fi facut responsabil in cazul in care produsele sunt livrate cu intarziere.


VIII Politica de livrare
Livrarea Produselor se face oriunde pe teritoriul Romaniei prin intermediul firmei de curierat UrgentCargus sau prin Posta Romana (in zonele unde nu are acoperire curierul)
Termenul de livrare este de 24-72 de ore de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra. In cazul in care unul sau mai multe Produse comandate nu se mai afla in stoc, veti fi instiintat in acest sens
Costul transportului (indiferent de modalitatea de livrare): e achitat de client.
Vanzatorul nu poate fi facut responsabil in cazul in care produsele sunt livrate cu intarziere.


IX Politica de retur

Conform OG 34/2014 ( http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf) Clientul poate solicita retur fara justificare in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Solicitarile de retur se notifica pe adresa de e-mail a Vanzatorului sau pe numarul de telefon afisat pe site.
Cheltuielile aferente returnarii Produselor vor fi suportate de catre Cumparator.
Vanzatorul va inapoia contravaloarea Produsului in termen de 14 zile de la data denuntarii Contractului de catre Client, dar nu inainte de a intra in posesia bunurilor. Rambursarea se va face prin transfer in contul bancar trimis de Cumparator.
In orice situatie de returnare a Produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de conformitate, etc).
Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora (lipsa sau deteriorarea ambalajului, starea produsului, etc).
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire si/sau modificarea continutului si nu mai pot fi aduse la starea de nou a produsului. Nu se accepta pentru returnare nici produsele sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre Cumparator.
Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzul returului.
Pentru orice detalii sau informatii suplimentare privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati.


X Confidentialitate

Siguranta si confidentialitatea datelor dvs sunt esentiale pentru noi.
Luam in serios responsabilitatea legata de informatiile dumneavoastra private. Informatiile pe care le solicitam cand plasati o Comanda sau o cerere de oferta sunt necesare pentru a va oferi un serviciu profesional.Vom divulga informatiile dumneavoastra doar importatorului (furnizorului nostru) iar acestea vor fi folosite strict pentru facturare.
Dorim sa va reamintim ca folosim metode stricte de siguranta in concordanta cu prevederile legale europene de protejare a informatiilor pentru a preveni folosirea abuziv sau accesul neautorizat la aceste informatii
Politicile de confidentialitate explica modul in care tratam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand utilizati Site-ul nostru. Prin utilizarea Site-ului nostru, sunteti de acord ca datele dvs sa fie utilizate conform politicilor noastre de confidentialitate.


XI Garantii
Pentru produsele livrate, Vanzatorul ofera garantie in conditiile legii, Produsele fiind insotite de certificate corespunzatoare in acest sens.


XII Solutionarea conflictelor
Contractul va fi interpretat in conformitate cu legea romana. Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila, orice disputa din prezentul Contract, aparuta intre Client si Vanzator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente.
Avand in vedere dispozitiile Regulamentului UE nr 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, Vanzatorul ofera Clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL).Platforma SOL este un instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare-cumparare sau de prestare de servicii online dintre un consumator si un comerciant din UE.In acest sens se poate utiliza urmatorul link catre platforma SOL:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


XIII Forta majora

Orice imprejurare care este imposibil de prevazut si invincibila, independenta de vointa si controlul partilor, care face imposibila indeplinirea obligatiilor, va fi considerata Forta Majora si va exonera partea care o invoca de indeplinirea respectivei obligatii. Forta majora reprezinta un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil, care nu se datoareaza intentiei sau culpei acestora, intervenit dupa intrarea in vigoare a Contractului si care impiedica partile contractante sa-si execute, total sau partial, obligatiile asumate. Sunt considerate asemenea evenimente conflictele armate, miscarile sociale, incendiile, inundatiile sau orice alte calamitati naturale sau restrictii aparute ca urmare a unei carantine saua unui embargo, enumerarea neavand un caracter limitativ, ci enumerativ.
Niciuna din partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului Contract, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de forta majora.
Partea care invoca evenimentul de forta majora este obligata sa notifice cealalta parte in termen de 5 zile calendaristice si sa furnizeze dovezi necesare in acest sens.De asemenea, partea care invoca forta majora este obligata sa informeze cealalta parte cu privire la incetarea cazului de forta majora.In situatia in care nu se face notificarea, partea care invoca aparitia evenimentului de forta majora va raspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificarii cu privire la producerea/incetarea cazului de forta majora.
Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forta majora nu inceteaza, oricare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de drept a acestui Contract, fara ca vreuna din parti sa poata pretinde celeilalte daune.