Conform OG 34/2014 ( http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf) Clientul poate solicita retur fără justificare in termen de 14 zile de la primirea produsului. Solicitările de retur se notifica pe adresa de e-mail a Vânzătorului sau pe numărul de telefon afișat pe site.

Folia ShieldUP este extrem de elastica și rezistentă, iar datorită acestor caracteristici este perfectă pentru a-ți proteja telefonul, ceasul, tableta sau laptopul. Se mulează perfect, are funcție de autovindecare la zgarieturi iar bulele de aer dispar in 24-30 ore. Dupa instalare, lasa dispozitivul timp de minim 12 ore pentru a permite lichidului sa se evapore si foliei sa adere cat mai bine pe dispozitiv. Bulele de lichid sau aer dispar de la sine in 24-48 ore de la aplicare.

Dacă totusi apar probleme iti oferim garantia returului si înlocuirea produsului livrat.

Fiecare client care achizitioneaza folia ShieldUP beneficiaza automat de programul de retur.

Daca folia ShieldUP din orice motiv, este zgâriată, ruptă, distrusă, instalată greșit (nu se mai poate aplica din diverse motive), noi vă înlocuim produsul cu unul pentru același dispozitiv pentru care a fost plasată comanda (nu se poate solicita înlocuirea pentru un alt model decât cel comandat).

 

Cum beneficiez de retur:

1. Trebuie să completezi formularul de retur.

2. Expediem în cel mai scurt timp, prin curier rapid, la adresa specificată de tine, noua folie ShieldUP, împreuna cu o noua sticlută de solutie pentru aplicare. (racleta si laveta din mocrofibra din Kit-ul de montaj nu le trimiți)

3. Curierul îți oferâ noul produs, în schimb tu îi predai vechea folie si sticluta folosită împreună cu costul pentru transport.

 

Costurile înlocuirii:

Singurul cost pentru inlocuirea foliei suportat de catre client este taxa de transport tur-retur in valoare de 25 lei.