Datele cu caracter personal sunt orice informatii care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila. Informatiile diferite, care adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie si ele date cu caracter personal.

Scopul colectarii datelor este de a va putea asigura serviciile noastre, furnizarea bunurilor si produselor, de a va asigura suportul privind comenzile dvs, de a va aduce la cunostinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventuale produse noi pe care le oferim noi sau furnizorul nostru.Datele dvs cu caracter personal vor fi folosite pentru emiterea facturii si ocazional pentru trimiterea de newsletter dar numai cu acordul dvs, acord pe care v-il puteti retrage oricand.


Conform cerintelor Regulamentului (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Atunci cand vi se solicita sa furnizati datele cu caracter personal, aveti dreptul sa refuzati, dar refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea incheierii unui contract de furnizare de produse.


Datele furnizate sunt confidentiale si vor fi transmise doar furnizorului nostru, companie cu care am semnat un acord de confidentialitate si care indeplineste cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal.Nu vom face publice aceste date, nu vom dezvalui niciodata informatiile tale catre terte parti pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, nu vom vinde baza de date catre terti.La cererea expresa a unor autoritati sau institutii ale statului roman transmiterea datelor personale se va face in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare.


Datele dvs vor fi stocate pe perioada cat sunteti clientul nostru iar dumneavoastra aveti urmatoarele drepturi in orice moment : dreptul de informare si acces; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de rectificare; dreptul de stergere a datelor; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi supus unui proces decizional automat asupra datelor personale.Aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art. 15-22 di Regulamentul (UE) nr. 679/2016 privind protectia protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti o cerere datata si semnata pe adresa contact@folie-shieldup.ro.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau alte tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este de asemenea consimtamantul dumneavoastra. O data cu accesarea site-ului www.folie-shiedup.ro va dati in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.


Responsabilul cu Protectia Datelor cu Caracter Personal poate fi contactat la adresa de email contact@folie-shieldup.ro.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in Politica noastra de confidentialitate sau in modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice periodic aceasta pagina, pentru a-si reactualiza preferintele.