Franciza ShieldUP
pentru persoane juridice

➱ Ești un antreprenor de succes?
➱ Vrei să dezvolti o afacere în hi tech?
➱ Vino în echipa de distribuitori ShieldUP.

Alătura-te echipei ShieldUP

Acum ai ocazia de a dezvolta o afacere de nivel international în magazinul propriu, și de a-ți satisface orice client care îți trece pragul. Conceptul nostru oferă posibilitatea de a taia folia pe loc pentru orice model de telefon, tableta, ceas sau laptop. Elimini problemele legate de stoc! ShieldUP, producătorul conceptului cu același nume, caută distribuitori în zona ta pentru a dezvolta împreună această oportunitate, pe mai multe planuri.

Conceptul este format dintr-o aplicație cu peste 6000 de modele de folie pentru telefoane/ ceasuri/ tablete/ laptopuri, conectată la un cutter ploter, care taie pe loc cea mai performantă folie de protecție din silicon, în patru straturi cu grosime de 200 de microni. Practic și eficient, acest concept ajută magazinele să administreze bunurile în stoc, urmarind un singur SKU, reducand aproape de zero cheltuiala stocului și a depozitării. 

Orice client poate fi servit pe loc!

 

Datorită bibliotecii aplicației, cu aproximativ 6000 de modele de folie pentru orice device și upgrade-uri la zi, vânzările cresc imediat cum apar device-uri noi pe piata. Suntem cu un pas înaintea producatorilor de gadgeturi!

Completează formularul de mai jos pentru a primi acces

CERE OFERTA PERSONALIZATĂ!

Completează formularul

  ÎNTÂMPINI PROBLEME?

  Contactează-ne

  Sighișoara, Str. Trandafirilor 1-3

  contact@folie-shieldup.ro

  +40 745 59 95 70

  Lu-Vi 9:00-16:00

  Protecție de durată

  Nano-tehnologia patentată ShieldUP cu multi-strat rezistent absoarbe impactul și se auto-repară dupa zgârieturi minore.

  Practic și eficient

  Aplicația cu peste 6000 de modele de folie pentru orice device este conectată la un cutter ploter inteligent care taie folia pe loc.

  Ofertă personalizată

  Pentru mai multe detalii, cere oferta personalizată afacerii tale completând formularul de contact.